Ook voor de behandeling van verslapte huid van de buik of elders op het lichaam bijvoorbeeld na afvallen of zwangerschap is de methode van huidverjonging met radio frequentie uitermate geschikt. Ook voor de verouderde huid van de handen.

Hoe werkt een behandeling?

Tijdens de behandeling kan er een koude gel worden aangebracht of een huidserum.  De behandelaar gaat met de behandelkop zachtjes over de huid. Het kan zijn dat u een lichte prikkeling voelt. Echter, de behandeling doet geen pijn. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een matige tot behoorlijke roodheid zichtbaar zijn. De roodheid verdwijnt in de uren na de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Een typische behandelserie bestaat uit 6 behandelingen. Soms is 4 behandelingen al voldoende. Een onderhoudsbehandeling elke 4 of 8 weken is aan te bevelen. Eén behandeling per 14 dagen is de norm.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.

Wat zijn de contra-indicaties?

Behandeling is niet aan te bevelen in geval van:

* eczeem
* verwondingen
* ontstekingen

 

Prijzen

Radio frequentie voor het lichaam 1 zone (30 minuten)

  • Losse behandeling                :   60,00
  • Serie van 4 behandelingen     : 320,00
  • Serie van 6 behandelingen     : 495,00

Radio frequentie voor het lichaam 2 zones (45 minuten)

  • Losse behandeling                :  85,00
  • Serie van 4 behandelingen     : 320,00
  • Serie van 6 behandelingen     : 495,00

UNIEK! Binnenkort starten wij met de behandelingen aan huis! Bij interesse neemt u contact met ons op via 06 – 398 555 88 of per email via onze contact pagina.